Havets Dronning

Havets dronning, også kalt sjøørreten, er en sjy fisk, men den er ikke umulig å fange.

Skjærgården vår byr på gode muligheter for å fange havets dronning, både fra land eller båt. Om du er en erfaren fisker, som ønsker å utforske nye områder, er skjærgården rundt oss et ypperlig utgangspunkt for fiske og rekreasjon.

På brygga ligger det en dagligvarebutikk med godt utvalg dersom man ønsker å tilberede fangsten sin selv. I tillegg har vi en café som er åpen fra April – September.

 

Erfarne fiskere

Vi har en EL-skager båt som gjør at du kan komme deg ut til fiskeområdene samtidig som du kan nyte stillheten mens du er ute å fisker. Etter en dag på sjøen, har du mulighet for en avslappende kveld i vår sauna på brygga.

 

Nybegynnere

Ønsker du å utforske nye aktiviteter, er dette absolutt noe du bør prøve. Dersom du har lyst til å prøve deg fram selv, kan du leie en fiskestang og båt hos oss. Du vil få en enkel innføring i aktiviteten.

Dersom du vil ha en profesjonell innføring i sjøørretfiske, kan du booke en profesjonell fiskeguide.

Vi har også et godt utvalg av sluker i butikken. Spør resepsjonen om tips til hvilke sluker som egner seg best og hvilke plasser som er gode fiskesteder.

 

2 dagers ekspedisjon med sjøørreten
Utforsk sjøørretens verden sammen med vennegjengen eller bedriften din. Vi tar deg med på en reise inn i sjøørretens rike som gir dere viktig lærdom om livet i sjøen, fisketur, en kulinarisk reise og tid til ettertanke. På turen blir du kjent med vår lokale guide som blir med på turen.

Noe av det vi tilbyr:
Guide
Kurs
Fiskeekspedisjon
Middagsservering i restaurant eller ute i det fri
Lunsj som man lager sammen ute
Badstue
Overnatting med frokost
Teambuilding

Vi skreddersyr et opplegg som passer for din bedrift eller vennegjeng. Ta kontakt på post@tregdeferie.no for et uforpliktende tilbud.

Skitt Fiske!

Godt for helsa

 • Sjøørretfiske verner naturen. Des mer vi bruker naturen, des mer ser vi verdien i den og gir oss lyst til å ta vare på den. For å lese mer om bekkekultivering, se her. Du kan også bidra ved å adopter en bekk her.
 • Vakre omgivelser og minnerike naturopplevelser bidrar til bedre fysisk og psykisk helse.

 • Spenningen og forventninger rundt å fange en sjøørret utløser endorfiner; lykkehormoner.

 • Sjøørret er en fisk du kan fange hele året langs kysten – fra land eller fra båt. Langs Sørlandskysten finnes den i store mengder, er en lite utnyttet ressurs.

 • Sjøørreten er og ikke minst meget sunn.
  Sjøørret inneholder lange flerumettede omega-3-fettsyrer.

.

Visste du at …

 • De aller fleste sjøørret bor innen en 30 km radius av sin moderelv/bekk.

 • Sjøørret får rødt kjøtt fra krepsdyrene de spiser.

 • Fargen på drakten endrer seg etter hvor den oppholder seg.

 • Vanntemperaturen påvirker hvor sjøørreten oppholder seg.

 • Mange liker bedre sjøørret enn laks på grunn av finere og mer delikat kjøtt.

Book nå

Sjøørret Guide