Pizzanavn på menyen

Historien bak.

I vårt lille bakeri baker vi alt selv. Vi bruker norske råvarer så langt det går og i de hjemmelagde bunnene bruker vi kun norsk mel. Vi er inspirert av den italienske pizzaen, men prøver å holde på vår identitet. Her er navnene på pizzaene vi serverer.

Trøbåten er oppkalt etter en av de gule trøbåtene, som er en morsom aktivitet for barn i sommerferien.

Landkrabben er en litt annerledes pizza med blant annet potetskiver, litt som en landkrabbe på sjøen.

Ytre Oddskjær er Norges sydligste punkt – i følge skjernøyfolket. Diskusjonen om det er Pysen eller Ytre Oddskjær diskuteres daglig blant lokalbefolkningen. Pizzaen er toppet med chips fra Norges minste chipsfabrikk.

Tregdefjorden er oppkalt etter nettopp Tregdefjorden. Den hvite pizzasausen kan gjenspeile havet og spekeskinken de mange holmene i fjorden.

Øien er en båt med litt fart i, derfor er pizzaen toppet med jalapenos og en spicey pepperoni fra den lokale slakteren i Søgne.

Robåten. De langtidsbakte grønnsakene på denne pizzaen, tar like lang tid å lage som det tar å ro fra marinaen til Skogsøy.

Omlandsbiffen har fått navnet sitt etter de mange kyra som i gamle dager vandret rundt på Omlandsneset. Da hyttene ble bygget, trampet kyra rundt i bedene, til stor irritasjon for hytteeiere. Nå er heldigvis dette problemet løst, og vi kan ta for oss et litt viktigere problem – klimakrisen. Skal man først nyte en god biff, er det trossalt bedre å spise strimlet i mindre mengder utover en pizza.

Uansett vær,
om du må over noen skjær, 

så finner du vårt lille bakeri,
hvor du kan sitte ute i det fri,

og nyte ett glass eller to,
i idyll, fred og ro.

For bestilling av takeaway ring eller send SMS til 94 02 16 07
Ved orde via SMS mottas ordrebekreftelse når bestillingen er registrert.

Marinaens Cafè – Pizza & Takeaway er åpent torsdag  – søndag 13:00 – 20:00.

I tillegg har vi også marinaens egne glutenfrie pizzabunner.