Eie leilighet

Vurderer du å kjøpe feriebolig, men vil slippe bekymringene rundt dette? Da har vi løsningen for deg. Kjøp en hytte eller leilighet på Tregde Ferie. Det praktiske kan vi ta oss av. Tregde Ferie legger til rette for «Minner som sitter»

La Tregde Ferie bli ditt andre hjem

Om Tregde Ferie

Tregde Ferie har snart 50 års erfaring med turistmarkedet – i Norge og utlandet.
Her kan dere ta del i kystlivets kultur, samtidig som det ikke er langt til andre opplevelser i byer og på fjellet.

Tregde Ferie har fortsatt planer om utbygging av to nye områder: et leilighetsprosjekt på p-plassen nede ved Fylkesvegen (14 leiligheter) og et opp på Kvernåsen (18 hytter).

Aktiviteter

Hos oss kan dere leie båter av ulik størrelse og motorkraft for å fiske eller bare ta en oppdagelsestur på øyene utenfor, alternativt ta en tur med kajakk eller sykkel. Kort vei til flotte vandringsturer i kystnært terreng.
Vi har 4 bassenger som er åpne i sommermånedene, minigolfbane, lekeplass og grillplass.
Vår og høst er naturen fin å benytte til trivelige turer i området. Her kan man plukke ramsløk, bær og sopp. Ønsker man en større utflukt er det kun 45 minutter til dyreparken i Kristiansand eller 20 minutter til badeland i Lyngdal.

Tjenester

Vi tilbyr vaktmestertjenester og rengjøringtjenester etter avtale.

Fra april til september har vi åpen dagligvarebutikk med det som trengs til hyttelivet. Nystekte bakevarer hver morgen.

Marinaen Restaurant, en kort spasertur fra eierseksjonen, er åpen i sommerseongen. Her serveres måltider basert på lokale råvarer, alt produsert fra grunnen av. Her kan man forhåndsbestille bord eller komme innom for en forfriskning.

Fordeler som eier

Som boligeier ved Tregde Ferie, har dere tilgang til alle fasiliteter på området. Vi tar oss av utleie, avregning og utbetaling av eiers andel av leieinntektene.
Boligen er utrustet til benyttelse både sommer som vinter, og ofte er høst/vår blant de fineste sesongene – en uoppdaget opplevelse for mange!
En investering vil delfinansieres gjennom utbetaling av andel leieinntekt, og planlegges dette godt, kan ofte leieinntektene dekke løpende driftskostnader og renteutgifter. Som eier utbetales 65% av netto leieinntekt, for flere detaljer henviser vi til den enkelte eierseksjons «Avtale om utleie».

 

Tregde Ferie legger til rette for Minner som sitter, og bor dere i Syd-Norge, er avstanden ikke større enn at dere kan bruke eierseksjonen ofte.