Meny

A la carte meny fra 24. juni til 08. august. De første helgene i juni har vi også åpent, men med litt enklere meny. Vi kan stolt presentere våre lokale samarbeidpartnere. De fleste kjøttretter leveres av slakter Eikestøl i Søgne, fersk fisk fra Reinhartsen i Kristiansand. Grønnsaker fra Lunde Gård, utenom ramsløken for den plukker vi selv.

Lunsj

Marinaens fiskesuppe
Nybakt brød, ramsløksmør

Blåskjell
Dampet i hvitvin, kokosmelk, ingefær, chili, hvitløk. Nybakt brød og aioli.

Thai coconut-curry
Suppe med kylling, grønnsaker og ris

Spicey skalldyrsuppe
Ris

Hamburger 
Dressing, salat, bbq-saus, ost, bacon, ovnsbakte poteter, aioli

Kyllingsandwich 
Rød pesto, aioli, ovnsbakte poteter, friske grønnsaker i nybakt urtebrød

Kylling Cashewnøtt
Ris

Teriyaki laks
Sushiris

Småretter/Forrett

Marinaens Fiskesuppe 
Nybakt brød, aioli

Tomat & Morzarella salat

Carppacio

Spicey asiatisk skalldyrsuppe 
Ris, koriander

Blåskjell 
Hvitvinsdampede, kokosmelk, ingefær, chili, hvitløk, nybakt brød, aioli

Hovedretter

Breiflabb
Sesongens grønnsaker, syltet rødløk, hvitvinssaus, ovnsbakte poteter

Bacalao 
Klippfisk, tomatsaus, salat, poteter og urtebrød

Entrecôte 
Stekte grønnsaker, urtebakt tomat, rødvinssaus, ovnsbakte poteter

Dessert

Gâteau Marcel 
Sjokolademoussekake, serveres med is og bær

Is & bær
Toppet med friske bær og krem

Barnemeny

Fiskesuppe 
Nybakt brød

Kylling og ris
Salat

Hamburger
Ovnsbakte poteter

Pølser og ovnsbakte poteter