Spørsmål & Svar

Inkludert i pris: Oppredde senger, håndklær, WIFI, Strøm og sluttrengjøring.

Kan leie: Barneseng og barnestol.

Medbringe hund: Enkelte av våre enheter har mulighet for dette. Pris hundeutvask 500,- pr enhet.

Basseng: Inkludert i pris, vær oppmerksom på at våre basseng kun er åpne i sommersesong. Bading skjer på eget ansvar.

Parkering: Parkering er gratis på stedet for våre gjester. Husk å få med parkeringsbevis fra resepsjonen.

Hva bør vi ha med?: Toalettpapir, kjøkkenhåndklær, salt og pepper, etc. er ikke inkludert.

 

1. Hva er inkludert? Det er dyner, puter og madrasser i alle hytter og leiligheter. Oppredde senger, håndklær og sluttrengjøring er inkludert i prisen.

2. Ved utsjekk? Oppvaskmaskin settes på og søppel bringes til anvist sted for søppeltømming. Senest utsjekk for avreise er kl. 11:00. Leiligheten skal være klar for rengjøring.

3. Utvask? Sluttrengjøring er obligatorisk og kan ikke gjøres selv. Dette er for at vi vil kvalitetssikre all utvask slik at alle våre gjester møter en hytte/leilighet som er vasket etter samme standard.

4. Innsjekk/utsjekk: Innsjekk kl. 15:00 på ankomstdagen. Utsjekk er innen kl. 11:00 avreisedag. Forlat hytten/leiligheten ryddet. Oppvask skal være tatt og søppel skal tømmes.

5. Kan man ta med husdyr? Hund er lov i enkelte hytter og leiligheter. Ekstra Kr 500,- i for utvask etter hund. Andre husdyr er ikke tillatt.

6. Er bassenget åpent? Vårt oppvarmede basseng ved type 8 leiligheter er åpent juni, juli og august. Basseng på brygga åpner fra midten av juni til midten av august.

7. Trådløst internett? Ja, det er trådløs internettsoner i hele anlegget. Noen leiligheter har fiber.

8. Kan man ta med egen båt? Ja. Avtal med resepsjonen først. Se info om gjestehavnavgift for priser.

9. Er det barnevennlig på Tregde Ferie? Vi er blitt et meget populært feriested for barnefamilier, så barnevennlig er det absolutt.

10. Når er resepsjonen åpen? I høysesongen (21 juni-11 august) er resepsjonen åpen 09:00-21:00. For våre andre sesonger se våre åpningstider.
Vi kan kontaktes på mail hele året: post@tregdeferie.no

11. Må man ha båtførerbevis for å kjøre våre utleiebåter? Den som står ansvarlig for båten må være over 18 år. På en av våre utleiebåter (Øien 21″ med 40HK) må man ha båtførerbevis eller være født før 01.01.1980. For mer informasjon se her.

12. Båt-transport til diverse øyer/holmer? Vi kan frakte folk og gods ut til hytter og øyer i skjærgården. Avtal dette med resepsjonen noen dager i forkant av turen. Se her for RIB-turer.

13. Hva kan vi gjør i nærområdet? Se her for aktiviteter som du kan oppleve i nærområdet.

14. Transport Ryvingen fyr? Vi kan transportere grupper maks 12 stk. per tur ut til fyret.

15. Når er restauranten åpen? Vår restaurant er kun åpen i høysesong.

16. Drivstoffpumper? Vår drivstoffpumpe er døgnåpen.

17. Hvordan booker jeg en aktivitet? Send oss en mail til post@tregdeferie.no med hva du ønsker å booke, hvilken dato, din adresse og ditt telefonnummer.

18. Teltplass og Bobilparkering? Vi har ikke teltplasser eller parkering for bobiler. Se Sandnes Camping for nærmeste campingplass.