RIB turer

Vi kan skreddersyr båt-turer i skjærgården. I Juli har vi faste turer til Ryvingen fyr.

Vi har flere års erfaring med RIB-kjøring og har godt erfarne båtførere som tar dere med på båttur året rundt så lenge været tillater det.

Er det strålende sol eller vinter er det viktig å være kledd for været den aktuelle dagen å ha på seg tøy som tåler en bølgesprøyt. Vi har flytedrakter og vester til alle.

Båten har plass til maks 12 personer per tur.

Båtturer sesongen 2024

Tur i skjærgården

Vi kan skreddersy RIB-turer etter forespørsel.
Pris kr 7 800,- per time.

Tur til Ryvingen Fyr

Utenfor sesong eller oppgitte ruter på sommeren er pris kr 2 600,- per tur.

Mørketur

Opplev lyset fra fyrlyktene vinterstid. Vi tar dere med på en rundttur til Hatholmen, Ryvingen og Sognvår fyr. En spektakulær tur hvor man får oppleve skjærgårdens magiske steder med kun lysene fra fyrlyktene som leder vei.
Pris kr 8 840,-

Vintertur til Mandal

Vinteren byr på fantastisk lys, og hvorfor ikke ta en tur ti Mandal by sjøveien for så å oppleve Mandal sentrums trivelige gater og cafeer. Vi henter dere etter endt byttur og frakter dere tilbake til Tregde Ferie.
Pris kr 5 200,-

Badebåt i Mandal

Tur til Spangereidkanalen

Avgang fra Tregde Ferie eller Mandal. Vi tar dere med vestover til Lindesnes. Turen går på innsiden av Hille, før vi møter det åpne hav. Videre kjører vi mot Åvik og innom den idylliske plassen Svinør. Derretter mot Remesvik og Spangreid. Her kjører vi gjennom Lindesneskanalen inn i Lenesfjorden. Turen går så tilbake gjennom kanalen, og er det tid, blir det en liten stopp på brygga.
Hvis været tillater det, tar vi turen innom havna på det gamle utværet på Vårøy, før vi tar strake veien tilbake til Mandal og Tregde Ferie.
Pris kr 10 920,-

Tur til Ny-Hellesund

Ny Hellesund i Søgne er ei uthavn bestående av 3 hovedøyer; Monsøya, Helgøya og Kapelløya. Et idyllisk sted med yrende liv om sommeren, med landets best bevarte uthavner. Vi tar dere med gjennom Olavssundet hvor man kan se konturen av Olavs ansikt i fjellet. En idyllisk sted med lang histore.
Pris kr 7 800,-

Tur til restaurant Under

Har du bestilt bord på den spektakulære undervanssrestauranten i Spangreid og ønsker en opplevelse på turen bort, kan vi frakte dere til Under i RIB.
Pris båttur kr 8 840- (maks 12 personer)

 

For bestilling
Send mail til post@tregdeferie.no

*Alle turer må forhåndsbookes.