Spørsmål og svar

Her finner du svar på vanlige spørsmål fra våre gjester.

1. Sengetøy? Det er dyner, puter og madrasser i alle hytter og leiligheter. Oppredde senger er inkludert i prisen.

2. Ved utsjekk? Oppvaskmaskin settes på og søppel bringes til anvist sted for søppeltømming. Senest utsjekk for avreise er kl. 11:00. Leiligheten skal være klar for rengjøring.

3. Utvask? Sluttrengjøring er obligatorisk og kan ikke gjøres selv. Dette er for at vi vil kvalitetssikre all utvask slik at alle våre gjester møter en hytte/leilighet som er vasket etter samme standard.

4. Kan man ta med husdyr? Hund er lov i enkelte hytter og leiligheter. Ekstra Kr 500,- i for utvask etter hund. Andre husdyr er ikke tillatt.

5. Er bassenget åpent? Vårt oppvarmede basseng ved type 8 leiligheter er åpent juni, juli og august. Basseng på brygga åpner fra midten av juni til midten av august.

6. Trådløst internett? Ja, det er trådløs internettsoner i hele anlegget. Noen leiligheter har fiber.

7. Kan man ta med egen båt? Ja. Avtal med resepsjonen først. Se info om gjestehavnavgift for priser.

8. Er det barnevennlig på Tregde Ferie? Vi er blitt et meget populært feriested for barnefamilier, så barnevennlig er det absolutt.

9. Når er resepsjonen åpen? I høysesongen (21 juni-11 august) er resepsjonen åpen 08:00-22:00. For våre andre sesonger se våre åpningstider.
Vi kan kontaktes på mail hele året: post@tregdeferie.no

10. Må man ha båtførerbevis for å kjøre våre utleiebåter? Den som står ansvarlig for båten må være over 18 år. På en av våre utleiebåter (Øien 21″ med 40HK) må man ha båtførerbevis eller være født før 01.01.1980. For mer informasjon se her.

11. Båt-transport til diverse øyer/holmer? Vi kan frakte folk og gods ut til hytter og øyer i skjærgården. Avtal dette med resepsjonen noen dager i forkant av turen. Se her for RIB-turer.

12. Selger dere ferskt brød? Vi har ferske bakevarer fra påske til 14 august. Butikken er åpen fra 5 april-31 august.

13. Hvor langt er det til Dyreparken? Det er ca. 45 km til dyreparken i Kristiansand. Dette tar ca. 50 minutter å kjøre.

14. Hvor langt er det til nærmeste strand? Det er mange flotte strender i Mandal, særlig rundt friområdet Furulunden. Den største stranden her, Sjøsanden, er en 800 meter flott Sjøstrand verdt å besøke. Det er også mange andre mindre, og flotte sandstrender i området.

15. Hvor langt er det til Mandal? Det er ca. 7 Km til Mandal sentrum, ca. 10 minutter med bil.

16. Transport Ryvingen fyr? Vi kan transportere grupper maks 12 stk. per tur ut til fyret.

17. Når er restauranten åpen? Vår restaurant er kun åpen i høysesong.

18. Innsjekk/utsjekk: Innsjekk kl. 15:00 på ankomstdagen. Utsjekk er innen kl. 11:00 avreisedag. Forlat hytten/leiligheten ryddet. Oppvask skal være tatt og søppel skal tømmes.